Er zijn verschillende manieren om contacten toe te voegen aan je ArchiSnapper account:

1. Manueel contacten toevoegen
  2. Excel lijst importeren
  3. Importeren vanuit Outlook (of Hotmail), Gmail, or Yahoo
  4. Contacten automatisch importeren via een koppeling

Manueel contacten toevoegen

Meer uitleg in deze helpdoc.

Excel lijst importeren

1. Navigeer naar ‘Contacten’.
  2. Klik op ‘Contacten importeren via excel’.
  3. Klik op ‘Download dit voorbeeld bestand’. Stel jouw excel contactenlijst op dezelfde manier op, zo ben je zeker van een succesvolle import. Bekijk deze help doc voor meer info over welke info in welke Excel kolom hoort.
  4. Klik vervolgens op ‘Bestand kiezen’ en ‘Upload’ om je excel lijst te importeren.

Contacten importeren uit Outlook, Gmail, of Yahoo

• Navigeer in de online account naar de contacten pagina.
  • Kies voor importeren uit Gmail, Yahoo, of Outlook.
  • Doorloop de authenticatie stappen.
  • Bekijk in het overzicht welke contacten je wil toevoegen, vul indien nodig aan met rol, bedrijfsnaam, telefoonnummer.
  • Klik rechts op de import-knop bij de contacten die je wil toevoegen.
  • Je kan deze contacten nu verder beheren in de centrale contactlijst.

Contacten automatisch importeren via een koppeling

• Navigeer naar Meer > Data importeren
  • Kies de gewenste koppeling uit de verschillende mogelijkheden zoals Archx, BQE Core, Bricsys247, Bouwsoft, Teamleader ...