Activeer een plug and play integratie met onderstaande softwares. Jouw projecten, contacten en documenten verschijnen meteen in ArchiSnapper.

De beschikbare integraties vind je terug in je online ArchiSnapper account via meer >> import data:

Dit is de lijst met bestaande koppelingen:

Heb je zelf suggesties voor een koppeling, contacteer support@archisnapper.com en we bekijken graag de mogelijkheden.

ArchiSnapper API

Gebruik onze API om eigen koppelingen te bouwen. Raadpleeg onze API documentatie of contacteer support@archisnapper.com voor meer info.