Overzicht:

Nieuwe gebruikers uitnodigen

• Enkel een admin user kan nieuwe gebruikers uitnodigen en beheren.
  • Navigeer in je online account naar meer >> gebruikers beheren.
  • Vul de naam en het e-mail adres van de nieuwe gebruiker in, en klik op "uitnodiging versturen.
  • Je collega ontvangt een uitnodigings e-mail met de vraag om een paswoord in te stellen en de account te vervoegen.

Projecten toewijzen

Via de gebruikers beheren pagina kan je ook bepalen welke gebruiker toegang krijgt tot welke projecten:

• Geef in één klik toegang tot alle projecten.
  • Verwijder in één klik toegang tot alle projecten.
  • Selecteer de projecten waarvoor ze toegang moeten krijgen.

Toegangsrechten kunnen ook op projectniveau worden ingesteld: ga naar “Projecten" >> gebruikers

Rollen bepalen

Je kan via gebruikers beheren verschillende rollen toewijzen aan gebruikers:

1. Standard users: deze kunnen projecten en contacten toevoegen, categorieën beheren, checklists maken, en de lay-out aanpassen. In tegenstelling tot admin users kunnen standard users geen gebruikers toevoegen of verwijderen, en geen account instellingen aanpassen.
  2. Report creators: deze kunnen alleen werfverslagen maken en To Do lijsten beheren, niets anders.
  3. Admin users: deze kunnen alles wat standard users kunnen, en bovendien ook gebruikers beheren en de account instellingen aanpassen.
  4. Master Admins: dit zijn admin users die ook kunnen bepalen welke andere users admin rechten krijgen.

Doordat een standard user minder rechten heeft dan een admin user, zien de keuze opties in het menu er ook iets anders uit. Admin users hebben dus als enige toegang tot account settings en facturatie.