Je kan ArchiSnapper gebruiken om contacten van een project e-mails te sturen (los van verslagen of to do lijsten).

1. Ga naar de centrale contactpagina in je online ArchiSnapper-account (PC)
  2. Stel filters in zoals naam, bedrijf, of project, en klik op "zoeken"
  3. Klik op "email contacten".

Stel je e-mail op en klik op verzenden. Je ziet in de rechterkolom welke contacten de e-mail zullen ontvangen.

TIP: De verzendhistoriek van deze e-mails wordt bewaard in je online ArchiSnapper-account.

Deze vind je ook terug via de Email log in de centrale contactpagina:

Filter op e-mail of project om de verzonden communicatie terug te vinden: