Checklijsten worden bv gebruikt voor opleveringen, veiligheidsinspecties, dagverslagen, kwaliteit, en installaties.

Een checklijst kan je rechtstreeks in je online account toevoegen, of opstellen in excel en deze vervolgens importeren in Archisnapper.

Hoe een excel checklijst importeren in ArchiSnapper

1. Navigeer in de online account naar "categorieën & checklijst" naar de "checklijsten" tab.
2. Klik op importeer een checklijst via Excel.

Gebruik dezelfde opmaak als in de excel template, je kan een template downloaden:

Hieronder een voorbeeld hoe de file matcht met de lijst in ArchiSnapper. In kolom A komt de categorie, in kolom B komen de checklist items voor die categorie, en in kolom C komen de standaard omschrijvingen voor die checklist items.

3. Importeer je checklijst

• Geef een naam aan je checklijst. TIP: als je een checklijst opstelt voor een specifiek project, verwerk dan deze naam ook in de titel, zo vind je deze makkelijk terug.
  • Kies de juiste excel file op je pc. Kijk even na of de lijst als .xlsx werd opgeslagen.
  • Klik op ‘Checklijst importeren’.

Klik bovenaan op ‘terug naar mijn checklijsten’.

Je geïmporteerde checklijst is nu zichtbaar in je lijst met checklijsten. Kijk even na of alles klopt, en ga er mee aan de slag!

Lees hier hoe je een verslag op basis van een checklijst opstelt.

Vragen? Suppport@archisnapper.com.