Hoe kan ik andere standaard tekstblokken toevoegen aan mijn werfverslag?

• Ga naar Layout >> Bewerken >> 3. Logo, header, footer en titels.
  • Scroll tot één van de drie
  • Voeg in deze tekstblok een standaard tekst met titel.
  • Klik vervolgens op Opslaan.

Deze tekst wordt gekopieerd in de overeenkomstige tekstblok van elk nieuw verslag dat met deze layout aangemaakt wordt. Door deze tekst te plaatsen in een vrije tekst blok, hoef je hem niet telkens opnieuw uit te typen voor elk verslag. Je kan de tekst verder bewerken in je verslagen.

Tip: Gebruik een aantal symbolen om deze tekst op te maken:

• **voor vette tekst**
  • #voor titels
  • *voor schuine tekst*

De tekst zal dan zo getoond worden in je verslagen.

Benieuwd naar het resultaat? Maak een nieuw verslag aan en download de PDF.

Hoe kan ik een tekstblok maken voor handtekeningen?

• Klik op Layout >> Bewerken >> 3. Logo, header, footer en titels.
  • Scroll helemaal naar beneden.
  • Het laatste tekstblok kan je gebruiken om handtekeningen toe te voegen.
  • Gebruik <br> om witruimte in te voegen.

Lees ook: Hoe een verslag handtekenen in de app.