Hoe zet ik een stempel met datum en uur op de foto’s?

• Enkel admin users kunnen dit via Meer >> Account instellingen
  • Scroll naar Instellingen verslagen.
  • Vink Stempel met datum en uur op foto’s aan.

Hoe wijzig ik de grootte van de foto’s?

• Ga naar Layout >> Bewerken >> 2. Settings.
  • Scroll tot Foto’s en maak je selectie bij Grootte foto’s: small, medium of big.

Hieronder een schermafbeelding van een werfverslag waar je het verschil ziet bij de grootte van de foto’s, tussen small en medium:

Small:

Medium:

Hoe toon ik de foto’s onderaan het werfverslag?

• Ga naar Layout >> Bewerken >> 2. Settings.
  • Scroll tot Foto’s en vink Samenvatting van de foto’s, onder het rapport aan:

Hoe plaats ik een bijschrift onder foto’s?

Voeg commentaar toe onder een foto.

• Klik op Verslagen >> Verslag bewerken.
  • Scroll naar een foto in je lijst van opmerkingen.
  • Klik onder de foto op Voeg tekst toe:

Tip: in de app kan je ook een bijschrift toevoegen aan een foto.

Hoe voeg ik tekeningen, schetsen en tekst toe op foto’s?

Voorzie je foto’s van annotaties.

• Klik op Verslagen >> Verslag bewerken.
  • Scroll naar een foto in je lijst van opmerkingen.
  • Klik onder de foto op Teken. Hier vind je een heleboel tekentools en bewerkingsmogelijkheden:

• Klik op Opslaan >> Back om terug naar Verslag bewerken te gaan.

Tip: in de app kan je ook schetsen op foto’s. Maak een foto en tik vervolgens op Schets.

Hoe zorg ik voor vierkante foto’s?

• Ga naar Layout >> Bewerken >> 2. Settings.
  • Scroll tot Foto’s en maak je selectie bij Vierkante afbeeldingen: vervormen (squeezen) of bijknippen (croppen). Bekijk het effect hier.

Tip: Op sommige toestellen kan je gemakkelijk foto’s maken in vierkante vorm; controleer je camera-instellingen van je smartphone of tablet.