Een verslag ondertekenen

1. Sync je app en ga naar het verslag dat je wil ondertekenen
  2. Tik op ‘Meer’ en vervolgens op ‘Verslag ondertekenen’
    TIP: Deze optie is enkel beschikbaar voor verslagen die reeds gesynced zijn.
  3. Tik op het onderteken icoontje

4. Onderteken met één vinger in het tekenveld en tik op ‘Gereed’
    TIP: je kan een handtekening opslaan zodat je deze later kan hergebruiken.
  5. Versleep de handtekening naar de gewenste locatie in je verslag — Tik op ‘opslaan en terug’
  6. Ga terug naar het projecten scherm en tik op ‘sync’

Ondertekende verslagen terugvinden

Je ondertekende verslag is nu beschikbaar in de online archisnapper account (PC)

Of je kan deze ook downloaden in de app: