Soms wil je snel foto’s maken en heb je geen tijd voor het documenteren van punten op de werf.

Daarom kan je met ArchiSnapper ook eenvoudig foto’s maken op projectniveau.

Tik op de project naam in de App en ga dan naar ‘Losse afbeeldingen’. Voeg daar vervolgens foto’s toe op de werf.

Na synchronisatie komen deze foto’s online onder het project terecht in ArchiSnapper, dus de foto’s zitten al gestructureerd per project.

Er zijn nog 2 andere voordelen aan deze manier van werken:

• Deze foto’s worden automatisch gesynct met je Dropbox, Google drive, Sharepoint of FTP server als je deze koppeling hebt geactiveerd. Met andere woorden: in de voormiddag neem je de foto’s op de werf, en tegen de namiddag zitten ze al in de juiste map op je server, of in Dropbox of Drive
  • Deze project foto’s kunnen eenvoudig ingevoegd worden in je verslagen of TO DO lijsten. Hiervoor gebruik je de knop ‘foto’s uit project toevoegen’ tijdens het bewerken van een verslag of To Do lijst.