Lees hier hoe je automatisch back ups kan maken van al je pdf verslagen en projectfoto’s via:

Voor integratie met Sharepoint, bekijk deze help doc.

Dropbox of Google Drive

Sync activeren

1. Navigeer naar 'Data exporteren' in je online ArchiSnapperaccount (PC).

2. Je kan kiezen tussen Dropbox of Google Drive. Vul de gegevens in, en volg de stappen in je online account om de sync te activeren.

Wat gebeurt er nadien?

Een paar keer per dag controleert ArchiSnapper of er nieuwe foto's of verslagen zijn aangemaakt in de online ArchiSnapper account. Als dat zo is, worden de nieuwe afbeeldingen en pdf-verslagen automatisch geëxporteerd naar je Dropbox- of Google Drive account, zo heb je meteen een back-up.

In je Dropbox- of Google Drive-account vind je een map per project met daarin:

• Afbeeldingen
  • Verslagen (pdf)

Ter info: Wanneer je afbeeldingen of PDF verslagen verwijdert uit je Dropbox- of Google Drive-account, worden deze afbeeldingen niet verwijderd uit je ArchiSnapper account.

Sync logs voor GoogleDrive en Dropbox

Je vindt de sync logs voor GoogleDrive en Dropbox terug door te klikken op Meer >> Data exporteren >> Dropbox(of GoogleDrive) >> Check the sync logs of last week.

FTP

Als je een FTP server hebt kan je deze ook makkelijk linken met ArchiSnapper zodat je foto's en verslagen automatisch gesynct worden.

Vul daarvoor de nodig gegevens in, en klik op "save".

Binnen de root-folder op jouw FTP server zal er eerst gezocht worden naar het project, op basis van het veld "Subfolder per project".

Als je daar bv de variabele [site_name] invult, dan zullen we de projectnaam uit ArchiSnapper gebruiken om naar een gelijknamige foldernaam op jullie server te zoeken.

Daarbinnen worden dan 2 mapjes aangemaakt:

• 1 map met de verslagen voor dat project.
  • 1 map met de foto's van dat project.