In de app: foto's toevoegen en hierop schetsen

Open een bestaand punt of voeg een nieuw punt toe.

1. Tik op "neem een foto" of "meer" om een foto toe te voegen.
  2. Kies de gewenste optie en voeg de afbeelding toe.
  3. Tik op "sketch" om annotaties of schetsen toe te voegen aan de foto.

4. Voeg de gewenste annotaties of vormen toe, klik op "save en exit"
  5. Je kan nog een bijschrift aan de foto toevoegen via "voeg een opmerking toe". Dit zal in het klein onder de foto getoond worden.
  6. Klik op save.

Vergeet niet te syncen.

In de online account

STAP 1. Foto's toevoegen

• Kies het verslag waar je een foto aan wil toevoegen uit je lijst met verslagen in je online account.
  • Klik rechts op ‘verslag bewerken’.
  • Zoek het punt waar je een foto aan wil toevoegen of maak een nieuw punt aan, je kan kiezen uit 3 opties:
    1. Foto's importeren vanop je PC.
    2. Foto's droppen in het middelste kadertje.
    3. Foto's selecteren vanuit het project - lees hier meer of project foto's.

STAP 2. Schetsen op foto's

1. Beweeg met je cursor over de foto om "teken" of "annotate" te zien verschijnen.
  2. Voeg de gewenste schets toe.
  3. Klik op "save" om je schets op te slaan.
  4. Klik op "back" om terug naar het verslag te keren.