Indien je deze optie activeert, zullen jouw contacten wekelijks een e-mail krijgen met aan hen toegewezen punten met status NOT OK. Wanneer een contact geen openstaande punten heeft, zal hij of zij ook geen e-mail ontvangen. Deze optie kan per contact aan- of uitgezet worden.

STAP 1: setting activeren

1. Navigeer in de online ArchiSnapper account via ‘Meer’ naar ‘Account instellingen’ (enkel admin users kunnen dit)
  2. Scroll naar onder en vink de optie ‘Stuur contacten een wekelijkse update van hun openstaande opmerkingen’ aan.
  3. Stel de dag en het uur in wanneer je wil dat deze wekelijkse email verzonden wordt.
  4. Stel de e-mail template in voor deze update e-mail.

STAP 2: Bepaal welke contacten deze wekelijkse update mogen ontvangen

1. Ga naar ‘Contacten’ en zoek het gewenste contact.

2. Klik op ‘Bewerken’

3. Vink de optie ‘Stuur automatisch wekelijkse email met openstaande punten’ aan.

4. Klik op bewaren.