Als extern contact kan je feedback geven op de aan jou toegewezen punten van een ArchiSnapper-gebruiker.

Je ontvangt een uitnodigingsmail met een link waarop je kan klikken om een gratis ArchiSnapper-account te maken.

Ter info: om feedback te geven op toegewezen items, hoef je nooit te betalen voor je ArchiSnapper-account.

Nadat je bent ingelogd, zie je rechtsboven in je scherm een ​​melding met de tekst "Ga naar projecten vanuit andere accounts":

Dit verwijst je door naar de pagina waar je toegang hebt tot je toegewezen items om aan samen te werken. Je kan afbeeldingen, tekst, locatie op plan, en meer zien :

Je kan feedback geven met tekst en foto's door op het chat icoon aan de rechterkant te klikken, zie afbeelding hierboven.

Wanneer een item in orde werd gebracht, kan je de status wijzigen van TO DO naar DONE. Hiermee wordt het item ter goedkeuring voorgelegd aan ArchiSnapper gebruik die het punt aangemaakt en aan jou toegewezen heeft:

Als de ArchiSnapper gebruiker de ingediende feedback goedkeurt, wordt de status van het item bijgewerkt naar "OK":

Als hij de ingediende feedback niet goedkeurt, gaat de status terug van "DONE" naar "TO DO" ​​en kan je het chat icoon opnieuw bekijken voor aanvullende opmerkingen:

Je kan de historiek bekijken door naar de pagina Activiteit te gaan:

Als je zelf ook een actieve ArchiSnapper-account hebt, om je eigen projecten te beheren, kan je de toegewezen items ook kopiëren naar een project in je eigen ArchiSnapper-account.

In de weergave met toegewezen items kan je selecteren welke je wilt kopiëren door ze te selecteren en op "kopieer geselecteerde opmerkingen" te klikken:

Vervolgens kan je het project selecteren waarnaar je deze geselecteerde items wilt kopiëren en vervolgens op "kopieer deze punten" klikken:

De geselecteerde items worden dan gekopieerd naar de takenlijst van dat geselecteerde project in je eigen ArchiSnapper-account:

Je kan de items toewijzen aan collega’s of onderaannemers en eraan blijven werken.

OPMERKING: Je ontvangt ook dagelijkse e-mailupdates met de updates van de vorige dag.

Vragen? Laat het ons weten via support@archisnapper.com !