Verschillende instellingen in ArchiSnapper zorgen ervoor dat je de output van je verslag kan personaliseren. Niet enkel je verslag, maar ook je e-mail naar je klanten, aannemers en contactpersonen kan je op een heleboel manieren zelf kiezen.

Samen met je verslag, is je e-mail eigenlijk de éérste indruk van je bedrijf en het is dus essentieel om dat helemaal in orde te hebben.

Wat kan je allemaal aanpassen ?

 

  • Hoe kan ik het onderwerp van mijn email wijzigen ? Via het tabblad Layout –> bewerken –> 4. Email onderwerp en body –> Onderwerp email.

  • Hoe kan ik de naam van de afzender wijzigen ? Via het tabblad Layout –> bewerken –> 4. Email onderwerp en body –> Van:

 

  • Hoe kan ik de bestandsnaam van mijn PDF verslag wijzigen ? Via het tabblad Meer –> Account instellingen –> Instellingen verslagen -> Bestandsnaam PDF verslagen.

  • Hoe kan ik de tekst van mijn e-mail wijzigen ? Via het tabblad Layout –> bewerken –> 4. Email onderwerp en body –> Email tekst.
  • Hoe kan ik een logo, handtekening of afbeelding toevoegen ? Via het tabblad Layout –> bewerken –> 4. Email onderwerp en body –> ‘Logo onderaan e-mail’.

 

In de meeste velden, die je kan personaliseren, kan je werken met variabelen bvb. [site_name] voor de naam van je project of [company_name] voor je bedrijfsnaam. De mogelijke variabelen worden in het lichtgrijs vermeld onder de tekstvakken en is zeker een aanrader om ervoor te zorgen dat je niet telkens manueel de juiste waarden moet ingeven.

Zie hiervoor ook ons helpdoc 'Een lijst met beschikbare variabelen'.

Vragen ? Laat het ons weten via support@archisnapper.com.