Soms kan het handig zijn om verschillende werfverslagen samen te voegen.

Open je online account in je browser en navigeer naar het verslag waarvan je de opmerkingen wil kopiëren:

1. Klik op ‘More’.
  2. Klik op ‘Opmerkingen kopiëren’.

3. Selecteer het verslag binnen hetzelfde project naar waar je de opmerkingen wil kopiëren en klik op de knop:

De Opmerkingen uit het ene verslag zijn nu gekopieerd in het andere.

Optioneel: herorden & hernummer de items na het samenvoegen

1. Klik op "verslag bewerken".
  2. Klik op "reorder items" in de tabel met opmerkingen.

3. Gebruik de drag & drop functie om de volgorde van observaties en categorieën te wijzigen. Je kan ook observaties van de ene naar de andere categorie slepen. Klik op "save order".

4. Wanneer je klaar bent kan je er ook voor kiezen om de observaties te hernummeren, klik hiervoor op de link rechtsboven op het scherm: