Lees eerst: Hoe maak ik een nieuwe checklijst aan?

Bij een check kan je standaard opmerkingen definiëren. Wanneer je een check behandelt op een werf (bv 'heeft iedereen een helm op?') dan kan je meteen de bijhorende maatregel selecteren in de lijst van standaard opmerkingen (bv 'bij volgend werfbezoek moet iedereen helm op hebben').

Dit zal je toelaten heel efficiënt inspecties uit te voeren: aangezien de meest voorkomende opmerkingen reeds voorgedefinieerd zijn hoef je ze maar te selecteren (en eventueel verder te bewerken) ipv telkens alles opnieuw te typen.

Standaard opmerkingen samengevat:

• Je kan een ongelimiteerd aantal standaard opmerkingen per check definiëren.
  • Op de werf selecteer je de standaard opmerking die van toepassing is.
  • Indien gewenst kan je deze ter plekke nog bewerken/verder aanvullen.

Hoe voeg je standaardopmerkingen toe in de checklist template?

1. Navigeer naar de gewenste checklijst, klik op de naam en beweeg je cursor over het grijze veld bij één van de checklist items. Daarin verschijnt de tekst "standaard opmerkingen beheren"

2. Klik op "nieuwe standaard opmerking"

3. Voeg de gewenste opmerking toe.

4. Tijdens een inspectie kan je bij het toevoegen van een omschrijving aan zo'n checklist item, deze standaard opmerking dan selecteren.

Je kan checklijsten en bijhorende standaardopmerkingen ook opmaken in een excel en deze dan importeren in je ArchiSnapper account. Lees hier hoe je een checklijst importeert.