Om in te loggen in de online account, en op de ArchiSnapper app, gebruik je exact dezelfde gegevens.

Als je je wachtwoord vergeten bent, kan je dit resetten. Dit kan enkel via de online account (op je pc).

1. Als je al ingelogd bent in de online account, log dan eerst uit via meer >> uitloggen (indien niet kan je deze stap overslaan). Als je niet ingelogd bent, ga meteen naar stap 2 hieronder.

2. Klik nadien onderaan op "paswoord vergeten"

3. Gebruik de nieuwe login gegevens om jou aan te melden in de online account en ArchiSnapper app:

Vragen? Suppport@archisnapper.com.