Als je een jaarabonnement hebt, wordt deze factuur één maal per jaar via e-mail verzonden.

Opteer je voor een maand abonnement dat betaald wordt via kredietkaart of PayPal, dan vind je jouw facturen hier terug:

Navigeer via "meer" >> Facturatie

Scroll naar beneden tot je "Uw facturen" ziet staan. Klik op de "hier downloaden" knop.

Selecteer de gewenste factuur en klik rechts op "view"

TIP: als je deze factuur wil opslaan als PDF, of rechtstreeks wil printen, klik dan in je browser menu op "print" en kies een printer, of de optie "print to PDF".