Met deze integratie is het mogelijk om je projecten en contacten van ArchXCloud naar ArchiSnapper te importeren.

Breng een verbinding tot stand tussen je ArchiSnapper en ArchXCloud accounts.

Activeer de integratie in je ArchiSnapper account. Ga hiervoor via het tabblad Meer -> naar Data importeren:

Kies hierna voor de optie ArchXCloud, vul de usernaam en je paswoord van ArchXCloud in, kies (optioneel) voor een daily import en/of sla op meteen door op de knop 'ArchXCloud settings toevoegen' te klikken :

Wanneer je verbinding geslaagd is, krijg je de volgende groene kaders te zien :

Je kan onderaan klikken op de 'reimport now', indien je graag meteen een import wilt uitvoeren.

Is deze import gelukt ? Dan krijg je het volgende mailtje :

Geïmporteerde contacten en projecten herken je in ArchiSnapper door de tag 'ArchX_Cloud' :

Vragen ? Contacteer ons gerust op support@archisnapper.com