Met deze integratie is het mogelijk om je projecten en contacten van BuildSoftware naar ArchiSnapper te importeren.

1. Breng een verbinding tot stand tussen je ArchiSnapper en BuildSoftware accounts

Activeer de integratie in je ArchiSnapper account. Klik op Meer > Data Importeren > BuildSoftware :

Vul alle Build Software settings in om je account met ArchiSnapper te linken, vink - al dan niet - de automatische dagelijkse import aan en klik daarna op 'Buildsoft settings bewaren' :

2. Start het importeren

Nadat je je ArchiSnapper account hebt gelinkt met je BuildSoft account, voer je een eerste import uit via de knop 'Reimport now' :

Zo zullen de projecten met status 0 (= in ontwerp) of 2 (= in uitvoering) in Buildsoft naar ArchiSnapper worden geïmporteerd.

Wanneer de verbinding correct tot stand werd gebracht en een import werd uitgevoerd, zie je de 'Buildsoftware' tag verschijnen bij je geïmporteerde projecten en contacten :

Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via Support@archisnapper.com, we zijn er om te helpen!