Hier lees je hoe je een werfverslag kan verzenden vanuit de online account.

Wil je dit rechtstreeks doen vanuit de app, lees dan deze helpdoc.

Snel naar:

Navigeer in je online account naar het gewenste verslag of naar de To Do lijst, en klik op verslag verzenden:

Contacten selecteren

1. Selecteer de gewenste contacten.
  2. In je account instellingen kan je een BCC email voor rapporten toevoegen, zo wordt dit adres toegevoegd als BCC en ontvang je daar ook elk verzonden verslag.
  3. Als een contact ontbreekt in de lijst van contacten kan je deze toevoegen in de contactenlijst van je project.

Volledig en/of gefilterd verslag verzenden

Kies of je het volledig verslag naar iedereen wil sturen, een gefilterd verslag met enkel de toegewezen punten, of een combinatie van beiden.

E-mail opstellen

1. De standaard e-mail die hier getoond wordt is verbonden aan de lay-out die je gebruikte voor je verslag. Lees hier hoe je deze default e-mail aanpast.
  2. Je kan deze hier ook nog aanpassen alvorens het verslag te verzenden.
  3. Rechts zie je een lijst van variabelen die handig kunnen zijn om te gebruiken in het onderwerp en de body van je e-mail.

Extra bijlagen toevoegen

1. Bepaal welke documenten of plannen je wil toevoegen. Als je een project planning gepubliceerd hebt voor dit project, dan zal je ook deze kunnen aanvinken om toe te voegen als bijlage aan het verslag.
  2. Voeg eventueel nog andere bestanden toe die je hier kan uploaden.

Klik op verslag verzenden. Klaar!

Verzendhistoriek

Onderaan de pagina kan je de verzendhistoriek nakijken. Moest er ooit discussie zijn over wie wat wanneer ontvangen heeft, kan je dit hier eenvoudig nakijken.

Wanneer de e-mail niet bezorgd kon worden zal je hier een bounce waarschuwing zien. Als je deze meldingen rechtstreeks in je inbox wil ontvangen, kan je dit aanpassen via Meer >> "Mijn instellingen".