Het kan voorkomen dat je een werfverslag wilt verplaatsen naar een ander project.

1. Navigeer in je online account in de lijst met verslagen
  2. Zoek het verslag dat je wil verplaatsen en klik rechts op "more"
  3. Klik op "move report / kopiëren naar project"
  4. Kies het project naarwaar je het veslag wilt kopiëren
  5. Klik op "clone report to this project"

TIP: Het verslag zal nog steeds beschikbaar zijn in het vorige project. Vergeet dit niet te wissen als je dit wenst. Een verslag verwijder je door met je cursor over de verslagnaam te bewegen, en nadien op de rode "delete report" knop te klikken.