Sommige ArchiSnapper gebruikers hebben veel checklists en categorieën, maar de meeste daarvan zijn niet van toepassing op alle projecten.

Daarom kan je nu selecteren welke checklijsten of categorieën beschikbaar moeten zijn voor een bepaald project.

Dit kan fouten met het selecteren van de verkeerde checklijst of categorie helpen voorkomen, maar het vermindert ook je scrolltijd tijdens het zoeken naar de juiste checklijst en categorie.

Dit is hoe het werkt:

1. Ga in je online account naar de pagina Projecten en klik op Bewerken voor een willekeurig project:

2. Op de volgende pagina klik je op het tabblad Checklists of Categories :

• Voor checklijsten vink je het vakje 'Limiteer het aantal checklijsten voor dit project' aan. Vervolgens selecteer je de checklijsten die voor dit project beschikbaar moeten zijn:

Wanneer je daarna een verslag maakt voor dit project, op basis van een checklijst, zullen enkel je geselecteerde checklijsten verschijnen:

• Om de categorieën voor dit project te beperken, ga je naar het menu 'Categories' en vink je het vakje '' aan. Vervolgens selecteer je de categorieën die voor dit project beschikbaar moeten zijn:

Wanneer je daarna een verslag maakt voor dit project, gebaseerd op categorieën, zullen enkel je geselecteerde categorieën verschijnen:

Vragen? support@archisnapper.com.