Je kan de status van het aantal gemaakte verslagen t.o.v. het aantal gewenste verslagen opvolgen in de ArchiSnapper account per project.

Navigeer in je online account naar het gewenste project, en klik op "bewerken":

Scroll naar beneden tot je "schema werfbezoeken" ziet staan:

1. Bepaal het aantal gewenste verslagen.
  2. Klik linksonder op "bewaren" alvorens verder te gaan.

3. Bekijk de statusbar, deze wordt automatisch aangepast wanneer er een nieuw verslag aangemaakt wordt.

Statusbar raadplegen

De statusbar verschijnt op verschillende plaatsen in de online account:

• Op de overzichtskaart. Ter info: projecten worden enkel op de kaart getoond wanneer deze optie (cf in het project bewerk scherm) aangevinkt staat:

• In de lijst van verslagen op projectniveau:

Lees ook: Werfbezoeken inplannen met behulp van een overzichtskaart