Open de ArchiSnapper App vanaf uw mobiele telefoon.

Tik vervolgens op het Project waarnaar u de contacten wilt importeren:

Zodra het Project is geopend, tikt u op Contacten. Het zal je dan naar de volgende pagina leiden, tik op Toevoegen:

Selecteer vervolgens Importeren uit adresboek:

Mogelijk wordt u gevraagd om op 'App toestaan om toegang te krijgen tot uw contacten/adresboek' te klikken, selecteer gewoon Toestaan/OK.

Selecteer een contactpersoon die u wilt importeren en u wordt doorverwezen naar het ArchiSnapper Contacten-scherm waarin u de contactpersoon kunt bewerken en details aan de contactpersoon kunt toevoegen:

Als je klaar bent, tik je op Opslaan en afsluiten.

En vergeet niet op de Sync-knop te tikken zodra het importeren is voltooid:

Na de SYNC is uw contactpersoon beschikbaar in de centrale contactentabel in uw ArchiSnapper account online en wordt deze ook als contactpersoon toegevoegd aan het specifieke project.

Vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via Support@archisnapper.com, we zijn er om te helpen!