1. Open de online account in je browser op je PC.

2. Voeg een project met een contact en grondplan toe.

3. Download de ArchiSnapper App op je smartphone of tablet & log in.

4. Tik op “Sync” om jouw projectgegevens te downloaden naar de app.

5. Tik op “Nieuw verslag".

6. Kies “Start vanaf categorieën” — later kan je ook vertrekken vanaf een bestaand verslag door te kiezen voor "clone laatste verslag".

7. Voeg project status, status foto toe, duid aan welke contacten aanwezig zijn tijdens jouw rondgang.

8. Scroll naar beneden, en tik op het plusteken naast één van de categorieën om een opmerking toe te voegen.

9. Vul de opmerking aan met gegevens zoals een beschrijving, verantwoordelijke, locatie op het grondplan. Voeg foto's toe en schets erop. Klik op "opslaan en terug" en voeg indien gewenst nog andere punten toe.

10. Tik op “opslaan en terug” wanneer je klaar bent met je rondgang.

11. Tik op “Sync” om je verslag te genereren en op te laden in je online account.

12. Na het syncen kan je het verslag verder bewerken in je online account. Klik op "projecten", "werfverslagen" en kies in de rechterkolom "verslag bewerken".