Sommige opmerkingen zoals "barst in muur" of "plint ontbreekt" komen regelmatig terug.

Je kan met ArchiSnapper een lijst met dergelijke veelgebruikte opmerkingen beheren, waaruit je dan makkelijk kan kiezen wanneer je een nieuwe opmerking toevoegt in een verslag of To Do lijst.

Hier is hoe het werkt :

• Ga in je online account naar de pagina Categorieën & Checklijst, selecteer 'Standaard opmerkingen' en klik vervolgens op de knop 'Standaard opmerkingen toevoegen':

• Voeg enkele standaard opmerkingen toe, één opmerking per lijn, en klik op 'Opslaan':

Nu kan je deze standaard opmerkingen gebruiken bij het werken aan je verslagen in de app of je online account. Jij moet enkel nog de eerste 2 letters van de standaard opmerking typen en ArchiSnapper doet de rest.

Een nieuwe opmerking toevoegen in je online account:

Een nieuwe opmerking toevoegen in de ArchiSnapper app (smartphone of tablet):

Je kan trouwens in je lijst, naast de standaard opmerking, ook zien hoeveel keer die reeds gebruikt werd :

Wanneer je op dat cijfer klikt, word je meteen doorgestuurd naar een overzicht van die items in de 'alle opmerkingen' tabel:

Vragen? Contacteer support@archisnapper.com.