1. Navigeer naar de ‘checkinatwork’ pagina in de online account

(zie je deze ‘checkinatwork’ pagina niet? mail naar support@archisnapper.com en we activeren dit meteen)

2. Vul het BTW nummer, rijksregisternumer, en DUC nummer in

Als deze 3 zaken ingevuld werden, kan je een aanwezigheidsregistratie doen.

BTW nummer: voeg dit toe via ‘account instellingen‘ (enkel admin users kunnen dit).

Rijksregisternummer: voor elke persoon waarvoor aanwezigheidsregistratie via ArchiSnapper gebeurt, moet het rijksregisternummer ingevuld worden. Admin gebruikers kunnen deze gegevens invullen via ‘gebruikers beheren‘, of iedereen kan zelf zijn rijksregisternummer invullen via ‘mijn instellingen‘.

DUC nummer: Dit nummer kan je invullen bij het aanmaken of bewerken van een project.

3. Voer een aanwezigheidsregistratie uit met de app

Als de gegevens correct ingevuld zijn zal je in de ArchiSnapper app nu een knop ‘checkinatwork’ zien per project.

Tik in het volgende scherm op de "register" button, de aanmelding bij checkinatwork gebeurt nu automatisch.

Deze aanwezigheidsregistraties die op deze manier werden uitgevoerd, zijn meteen beschikbaar in de online ArchiSnapper account:

4. Aanwezigheidsregistratie vanuit de online account

Het is ook mogelijk om checkins te doen via de online account (vanop kantoor), voor jezelf of voor collega’s of contacten. Je kan zo ook bv een onderaannemer inchecken, zelfs als deze geen gebruiker is in jouw account. Ga naar de checkinatwork pagina in je online ArchiSnapper account, selecteer een project en contact, of gebruiker, en check hem in.

Vragen? support@archisnapper.com