Naast het toevoegen van punten per categorie, is het ook mogelijk om punten rechtstreeks vanaf een grondplan toe te voegen:

STAP 1: plan uploaden in de online account

Upload één of meerdere grondplannen via de online account. Ga hiervoor naar het gewenste project >> docs & plannen >> PDF bestand opladen.

STAP 2: punten toevoegen op het grondplan met de ArchiSnapper app

• Sync je app op je smartphone of tablet.
  • In een werfverslag of To Do lijst, klik op het "PDF-plans", open een plan, en tik ergens op het plan om op die locatie een punt toe te voegen:

Instelling om dezelfde categorie en sectie te hergebruiken bij het aanmaken van punten vanaf een plan.

TIP: via de instellingen van je app kan je kiezen om de sectie en categorie van een voorgaande opmerking te hergebruiken wanneer je opmerkingen toevoegt aan de hand van het grondplan. Ga hiervoor in de app naar settings, en vink deze optie aan: