1. Plannen toevoegen aan een project

Navigeer in je online account naar het gewenste project, en klik op "docs & plannen".

Klik op "PDF bestand opladen" of drop je PDF plannen of andere documenten. Deze grondplannen zullen beschikbaar zijn in de app op werf. Je kan ze daar bekijken, annoteren, of locatie pointers aan toevoegen.

Maak afspraken hoe je grondplannen benoemt bij het opladen in de online account, zodat collega’s on site meteen weten over welk plan het gaat. Hou de benaming van het plan kort en bondig om de leesbaarheid te vergroten.

Is je plan gewijzigd? Ga naar het plan in je online account, klik op bewerken en laad de laatste versie van het plan op. Je locatie pointers worden meegenomen op de nieuwe versie.

Tip: Je kan ook grondplannen opladen met verschillende pagina’s (de verschillende verdiepingen bvb). Je kan via de app op de werf dan eenvoudig tussen de verschillende pagina's van het plan navigeren:

2. Plannen organiseren met behulp van tags

Eens je documenten opgeladen zijn, kan je deze organiseren met behulp van tags:

Meer info over taggen en organiseren van documenten vind je in deze help doc.

3. Wat kan je nu met deze plannen doen?

Hier de belangrijkste zaken die je kan doen met behulp van de opgeladen grondplannen.