Sneller aanbieden van nieuwe features en functionaliteiten in de mobiele app, voor een betere klantenervaring.

Om u in de toekomst vlotter van productupdates te kunnen voorzien, hebben we het framework van onze mobiele applicatie aangepast aan de nieuwste technologie.

Hierdoor kan ons team in de toekomst sneller en efficiënter nieuwe features en functionaliteiten implementeren.

Hoe u ArchiSnapper momenteel gebruikt en de functionaliteiten blijven onveranderd. Echter moet u als gebruiker zelf enkele eenvoudige stappen ondernemen (zie hieronder) om van de vernieuwde applicatie gebruik te kunnen maken.

De nieuwe, verbeterde mobiele app biedt enkele belangrijke voordelen:

• Snellere productupdates om gebruikers te voorzien van de nieuwste functies en oplossingen in de app.
  • Maakt een responsievere ontwikkelingscyclus mogelijk, mede dankzij uw verbetervoorstellen in de Deltek Ideeën Portal.
  • Behoudt een consistente gebruikerservaring op alle iOS- en Android-apparaten.
  • Verbeterde prestaties en het toepassen van de nieuwste veiligheidsnormen.

Stappen om te voltooien

Als u bent ingelogd in de app :

1. Uw huidige ArchiSnapper app zal op 19 maart 2024 ofwel automatisch updaten, ofwel moet deze manueel (afhankelijk van de instellingen van uw mobiele apparaat) geupdate worden.
  2. Open daarna uw huidige app en volg de instructies op het scherm:
  3. Stap 1 – Wanneer de drie SYNC-knoppen rood zijn, klik dan op elke knop om hangende gegevens van deze app te synchroniseren (zie afbeelding 1). Wanneer de drie knoppen blauw zijn, hoeven er geen gegevens meer gesynchroniseerd te worden en is de synchronisatie voltooid (zie afbeelding 2).
  4. Stap 2 - Klik nu op de link 'Download nieuwe ArchiSnapper app'. Dit opent de App Store of Play Store op je apparaat (afhankelijk van of je een Apple iOS of Google Android apparaat gebruikt) en brengt u rechtstreeks naar de pagina van de nieuwe app. Installeer de nieuwe applicatie, open hem na installatie en log in met uw bestaande inloggegevens. Daarna kan u de nieuwe app gebruiken.
  5. Van zodra u alle bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, mag u ook de oude pagina verwijderen. De oude app zal een grijs icoon krijgen om hem te onderscheiden van de nieuwe (zie afbeelding 3).

Als u niet bent aangemeld in de app:

1. Uw huidige ArchiSnapper app zal op 19 maart 2024 ofwel automatisch updaten, ofwel moet deze manueel (afhankelijk van de instellingen van uw mobiele apparaat) geupdate worden.
  2. Open daarna uw huidige app en volg de instructies op het scherm (zie Fig.4).
  3. Klik nu op de link 'Download nieuwe ArchiSnapper app'. Dit opent de App Store of Play Store op uw apparaat (afhankelijk van of u een Apple iOS of Google Android apparaat gebruikt) en brengt u rechtstreeks naar de pagina van de nieuwe app. Installeer de nieuwe applicatie, open hem na installatie en log in met uw bestaande inloggegevens. Daarna kan u de nieuwe app gebruiken.
  4. Van zodra u alle bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, mag u ook de oude app verwijderen. De oude app zal een grijs icoon krijgen om hem te onderscheiden van de nieuwe (zie afbeelding 5).

Zoals altijd zijn we beschikbaar om te zorgen voor een soepele overgang. Indien u hulp nodig heeft met de migratie naar de nieuwe app, neem dan gerust contact op met het Support Team voor assistentie.

ArchiSnapper : support@archisnapper.com

SafetySnapper : support@safetysnapper.com