Importeer je documenten en grondplannen van Sharepoint naar ArchiSnapper, en exporteer je verslagen en foto's naar Sharepoint.

1. Koppeling activeren

• Activeer de koppeling in je ArchiSnapper account. Klik rechtsboven op "meer" >> "data importeren" >> Sharepoint

• Als de koppeling geslaagd is krijg je dit scherm te zien:

2. Projecten linken

• Elk project moet gelinkt worden aan hetzelfde project in Sharepoint, die doe je in je ArchiSnapper account bij je project instellingen.
  • Klik op "project bewerken" >> Sharepoint folder
  • Klik in de zoekbalk en begin te typen, zoek zo het juiste project. Klik op "save" om de projecten te linken.
  • Voortaan zullen alle werfverslagen en projectfoto's vanuit ArchiSnapper in de "FromArchiSnapper" folder verschijnen in je SharePoint account. Deze folder wordt automatisch aangemaakt, hier hoef je niets voor te doen.

3. Sharepoint documenten importeren naar ArchiSnapper

• Maak manueel een folder aan in je Sharepoint account, in het gewenste project en noem deze "ToArchiSnapper"
  • Elk PDF document dat je in deze map bewaart, zal automatisch opgeladen worden naar je ArchiSnapper account, in dat specifieke project. Je vindt deze terug in de "Documenten en Plannen" van je project.

Vragen? mail naar support@archisnapper.com